Колеги аз си взех ксенон, обаче нещо имам проблем при слагането на късите, ксенон крушката е по дълга от оригиналната и се опира във шапката,вие махнали ли сте шапките или как ? А за да махна шапката трябва да махна и фара а на него му пречи и бронята и става панаир .моля дайте ми савет. 156 е алфата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Xenon на 156-настройка,коментари...
Collapse
X
-
има различни видове крушки аз моите ги поръчвак тук от форума мисля че от ТЪРТЕЙ ги взех цял комплект ксенон и нямах проблем с монтажа крушката влезе свободно .На скоро едната изгоря и се наложи смяна мой комшия ми донесе по 20лв крушката да ама не дойде дълга и опира в дефлектора(шапчицата)и не става тогава се наканих да си монтирам лупите и за тях вече няма значение каква е крушката
Comment
-
Така е щот крушките са от "хубавите", предполагам и ксенона е такъв. Варианта е смяна на крупките или отваряне на фара.
ппБорко от'де имаш лупи за 156Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
-
Поискай съдействие от тия момчета, май колегата САНТО ТРАФИКАНТЕ предлагаше такива продукти, питай него.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениезначи ти си с бялата алфа с 1.6 мотор дет са познавате с вальо
Да попитам, макар тук да не е мястото 156 фейслифта е с лупи нали?156 TS
ex. Spider TS
Comment
-
След някои от прочетените мнения, искам дакажа следното.
Първо мерете, а после купувайте, че парите никой няма да ви върне за несъответствия в размерите. Второ, гаранцията трябва да е две години, а не 12 месеца, както са се изхитрили да пишат някои тарикати.
Законът ги задължава да слагат 24 месеца гаранционен срок. Пазете си касовите бележки, защото тези ксенончета от 99лв. имат проблеми с повишаващите трафове.
Comment
-
Oх кога ще дойде моментът да ги забранят в България,както в повечето Европейски страни, товага да ви питам тия ксИнони от "дивиндисе леа" къде ще си ги слагате. Повечето вадят очи на поразия, те и за тва са забранени, както и осрамската крушка "даркбрейкър" (или нещо такова май беше).Наскоро се возих в едно Волво с такива електрожени, светкат насреща хората, а ония вика "е..л съм ги", е до кога така?
Аз мисля направо да си купя едни нови фарове вместо да слагам евтенки ксенони.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Колеги модела на късите светлини за156 2.4 е H7 а ако се слага ксенон дават да е D2S.Така ли трябва да е.Това имам предвит.http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=gb_en_consumer_ligh ting&parent=89083467512&id=in_en_car_lighting〈=en или аз бъркам нещоALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
КсИноните от 200 и нагоре лв не струват действително толкова, цената им е зачишена в пъти. Слим ксенони от 300лв по нашите родни магазини струват не повече от 100лв, така че, това че се продават ефтини ксенони за 100 лв и те дават проблеми, не означава че ще светят зле, просто качеството им е по лошо. А относно светенето каквата и да е крушка ако не е регулирана ще заслепява. това е положението. Няма никога да се забранят, носят пари, а и повишават качеството на осветеност и не умарят толкова очите както жълтите крушки!
Има и ксенончета за под 90 лв слим кит с 12 месеца гаранция, който търси намираsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
има решение за всичко стига всеки да си има малко мозък в главата и да помисли и за насрещния а не само за себе си.Варианти има като лупи за вграждане в рефлекторни фаровеhttp://xenonpower.bulboard.com/vt110.html или може направо нови фарове с лупи което е по скъпия вариант но всеки сам си решава.Аз съм решил да си сложа на дългите(защото така или инъче не ги ползвам късите са достатъчни) едни електрожени 12000к и насреща дойде ли някой модерен с ксенонче дето да ти вади очите бам дългите и да бяга да играй друго решение нема всеки има възможност да отдели по някой лев за ксенон а за едни лупи няма така ли.Моите струват 50лв макар да не са от тип за вграждане аз ги направих и всичко си им работи ,просто треби малко повече старание и време
Comment
-
Няма никога да се забранят, носят пари,
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщениеКолеги модела на късите светлини за156 2.4 е H7 а ако се слага ксенон дават да е D2S.Така ли трябва да е.Това имам предвит.http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=gb_en_consumer_ligh ting&parent=89083467512&id=in_en_car_lighting〈=en или аз бъркам нещо156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment